U trendu

Bolje je sa Rusijom biti prijatelj nego neprijatelj

Predsednik SAD Donald Tramp ne slaže se sa medijima koji su tražili od njega da kritikuje predsednika Rusije Vladimira Putina umesto da mu čestita pobedu na izborima.

„Pozvao sam ruskog predsednika Putina kako bih mu čestitao pobedu na izborima. Lažni mediji su poludeli, jer su želeli da ga ja kritikujem. Greše. Bolje je biti u dobrim odnosima sa Rusijom nego lošim“, napisao je Tramp na Tviteru.

Tramp i Putin su razgovarali sinoć telefonom. List „Vašington post“, pozivajući se na curenje informacija iz Bele kuće, saopštio je da su Trampu savetnici preporučili da ne čestita Putinu pobedu na izborima 18. marta, ali ih Tramp nije poslušao. Šef adminsitracije Bele kuće Džon Keli izjavio je da je iznenađen još jednim curenjem informacija o poverljivim razgovorima predsednika.

(Sputnjik)

3 komentara
  1. Ena

    Politika je jedno, a kultura i pristojnost drugo. Nije Tramp seljacina kao vecina nasih politicara u R.srpskoj i Srbiji.Ako vecina nekoga izabere onda bi svako trebao da to postuje, akceptira i uvazava kao svetinju.On kao i Putin zna da je bolje imati bilo kakav odnos nego nikakav.Ako se nekome u Evropi ratuje neka izvoli bez Rusije i Amerike.

  2. Miša

    Otpustice Tramp i te glupe savetnike.Sigurnije je za ceo svet da Rusija i Amerika budu u dobrim odnosima,a jos mi je milije zbog one kucke Tereze mej.

  3. Anonimni

    Tako je tramp.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike