U trendu

Gvinet Paltrou zbog skijaške nesreće u Juti krivi čovek s kojim se sudarila

PARK SITI – Teri Sanderson, koji je tužio Gvinet Paltrou zbog sudara na skijanju 2016. godine u Park Sitiju u Juti, danas je izneo stav kako je udaren s leđa, nakon čega je doslovce poleteo.

Ishod suđenja u Juti zavisi od toga ko je u koga udario. Paltrou je nekoliko dana ranije svedočila da joj je 76-godišnji Sanderson skrenuo u leđa, a on kaže suprotno i da su mu sudaru polomljena četiri rebra, preneo je AP.

Dodao je kako mu je sudar u jednom od najekskluzivnijih letovališta u Severnoj Americi izazvao potres mozga i simptome koji su promenili njegovu ličnost i zategli porodične odnose.

Sanderson se prisetio „kako je žena koja je vrištala uletela u njega i udarila ga između lopatica pesnicama i motkama dok je pokušavao da zakloni glavu“.

„Sve što sam video bilo je puno snega i nisam video nebo, ali sam leteo“, rekao je Sanderson, nazvavši to „ozbiljnim udarcem“.

Advokati Gvinet Paltrou tvrdili su da je tužba pokušaj „opsednutog čoveka da iskoristi bogatstvo i slavnu ličnost glumice“.

Sanderson tuži Paltrou za naknadu na više od 300.000 dolara, a ona je njega tužila za jedan dolar i advokatske honorare.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.