Ivanka Tramp je OVIM GESTOM uspela da RAZBESNI ŽENE: Plitkoumna prevarantkinja je napokon priznala

Ivanka Tramp opet je uspela da razbesni širu javnost u Americi. Kćerka Donalda Trampa promenila je svoje podatke na Tviteru i iz opisa svog delovanja izbacila stavku o tome da se bori za prava i obrazovanje žena i devojaka.

Trampova se donedavno na Tviteru opisivala ovako: „Supruga, majka, sestra i kćerka. Preduzetnik i borac za prava obrazovanja i osnaživanje žena i devojaka. Ovo je moj lični profil i stavovi su moji lično.“

Ivanka je promenila svoj opis posla na Tviteru, pa sada on izgleda ovako: „Supruga, majka, sestra i kćerka. Savetnica predsednika Sjedinjenih Američkih Država u oblastima organizacije posla, ekonomije, razvoja radne snage i preduzetništva. Ovo je moj lični profil i stavovi su moji lično.“

Tviter je poludeo nakon što je Ivanka „prestala da se bori za prava žena i devojaka“, a mnogi su sarkastično napisali da je napokon priznala da se bavi isključivo poslovima svog korumpiranog oca.

„Trebalo je da prizna da je praznoglava prevarantkinja koja će izmusti zadnji novčić od posla koji joj je dao njen tata“.

Neki su pisali da je lepo što je napokon priznala da se ne bori za prava žena i da je dobro da je shvatila da nema kredibilitet da se predstavlja kao neko takav.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.