U trendu

Kitarović: Hrvatska neće nasesti na slogan Zorana Milanovića

VARAŽDIN 4. decembra (Tanjug) – Kandidatkinja HDZ za novi predsednički mandat, Kolinda Grabar Kitarović, ponovila je danas ocenu kako je „pre pet godina Hrvatska bila na kolenima, a sada je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svetu“, kao i da na ovim izborima Hrvatska neće nasesti na one koji govore „normalno“, a „Normalno“ je izborni slogan predsedničkog kandidata SDP-a Zorana Milanovića.

„Normalno je da vuk dlaku menja, ali ćud nikada. Hrvatska na to neće nasesti. Hrvatska zna koga izabrati, kako i kuda dalje“, ocenila je na skupu HDZ-a u Varaždinu Grabar-Kitarović, javila je Hina.

Ona je zahvalila članovima stranke i svima ostalima koji su joj dali potpis za kandidaturu za drugi predsednički mandat.

„Kad sam se pre pet godina kandidovala za predsednicu, uz podršku HDZ-a i koalicije, moja glavna motivacija bila su moja deca. Želim da žive u uređenoj, demokratskoj, prosperitetnoj i voljenoj Hrvatskoj“, rekla je Grabar-Kitarović, te navela da je Hrvatska danas jedna od najprepoznatljivijih država u svetu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar