U trendu

Kraljici Elizabeti se naglo pogoršalo stanje, sva deca su uz nju, stižu Megan i Hari

Britanska kraljica Elizabeta II (96) pod stalnim je medicinskim nadzorom, a lekari su zabrinuti za njeno zdravlje, objavila je Bakingemska palata.

„Nakon dalje procene jutros, kraljičini lekari su zabrinuti za zdravlje Njenog Veličanstva i preporučili su da ostane pod lekarskim nadzorom“, piše u saopštenju Palate.

Svo njeno četvoro dece, princ Čarls, princeza Ana, princ Endru i princ Edvard,, doputovali su u dvorac Balmoral u Škotskoj.

U Balmoral putuju i Hari i Megan, koji su igrom slučaja bili u Velikoj Britaniji zbog brojnih angažmana.

Princ Čarls je stigao sa suprugom Kamilom, a uz nju je i princ Vilijam, dok je vojvotkinja od Kembridža ostala u Vindzoru. Princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis prvi dan u novoj školi, saopštila je Kensingtonska palata.

Zabrinutost oko kraljičinog zdravlja traje mesecima unazad, otkada je otkazala put u Severnu Irsku. Njena pokretljivost sprečila ju je da prisustvuje nekim događajima ove godine i nastavlja da koristi štap za hodanje.
U utorak se kraljica sastala s Borisom Džonsonom i novom britanskom premijerkom Liz Trus. Povukla se s onlajn sastanka tajnog veća u sredu nakon što su joj lekari savetovali da se odmara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar