U trendu

Mediji: Policija pretražila deponiju u istrazi o nestanku Amerikanke srpskog porekla Ane Volši

Američka policija pretražila je deponiju u mestu Pibodi, u saveznoj američkoj državi Masačusets, u sklopu istrage u slučaju nestanka Amerikanke srpskog porekla Ane Volši (Walshe).

Kako prenosi lokalna televizija WCVB iz Bostona, Pibodi je mesto oko sat vremena vožnje udaljeno od Kohaseta, u kojem je Ana Volši živela sa suprugom Brajanom (Brian) i troje maloletne dece.

Nije jasno šta je policija pronašla na licu mesta i zbog čega je pretraživana deponija.

Na snimku koji su objavili novinari te televizije vide se i policijski psi i policajci u specijalnim zaštitnim odelima.

Policija Kohaseta nije se oglašavala ovim povodom, prenosi Glas Amerike.

Ana Volši nestala je 1. januara rano ujutru, kada je trebalo da ode na bostonski aerodrom Logan i odatle otputuje u Vašington zbog posla, a njen nestanak je prijavio suprug tri dana kasnije.

Brajan Volši je juče uhapšen zbog sumnje da je lagao istražitelje i određena mu je kaucija od pola miliona dolara, a on je negirao krivicu.

Iz tužilaštva je saopšteno da su u porodičnoj kući Volšija, u podrumu, tokom vikenda pronađeni nož i krvave mrlje.

Takođe je objavljeno da su nadzorne kamere u prodavnici kućnih potrepština Houm dipo (Home Depot) pokazale da je Brajan Volši 2. januara kupio trake, selotejp i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

On je policiju slagao da 2. januara nije izlazio iz kuće.

Brajan Volši čeka na izricanje presude u slučaju prevare koja je uključivala prodaju lažnih slika Endija Vorhola, pokazuju sudski podaci.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar