U trendu

Medojević o Eskobarovoj izjavi da DF nije partner SAD

PODGORICA – Predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta, Nebojša Medojević, reagujući na izjavu Gabrijela Eskobara da DF nije partner SAD uzvratio je da ni Bajden nije njihov partner.

„Dobro, ni ovaj uspavani komunista Bajden nije naš partner. SAD više nisu parametar za demokratiju. Globalna duboka država je pokrala izbore u SAD i dovela ovog uspavanog lika da glumi predsednika“, napisao je Medojević na Fejsbuku.

On je dodao i da je za njega predsednik Amerike Donald Tramp.

„Za mene predsednik pravih SAD, patriota, demokrata, vizionar je Donald Tramp. Naš partner u SAD je Republikanska stranka. Mi znamo da smo na izborima u Ambasadi SAD izgubili. Ali i Eskobar bi trebao da zna da smo na izborima u suverenoj i nezavisnoj Crnoj Gori pobedili. Bez prevara i krađa. Programom, ideologijom i liderima“, naveo je Medojević.

Eskobar, zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara juče je za TV Vijesti izjavio da je DF više usredsređen na etničke podele, nego na ekonomsku obnovu i da su bili glavna prepreka usvajanju budžeta i zakona, zbog čega za sada nije američki partner.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar