U trendu

Medojević: Opravdani zahtevi za rekonstrukcijom Vlade CG

NIKŠIĆ – Lokalni izbori u Nikšiću pokazali su da su opravdani i legitimni zahtevi Demokratskog fronta (DF) da Vlada Crne Gore bude rekonstruisana, ocenio je lider Pokreta za promene Nebojša Medojević.

„Pobedili smo predsednika države, predsednika Vlade i predsednika Skupštine!!! Ambasade, Koncern Vijesti i njihove NVO, ANB (Agenciju za nacionalnu bezbednost), policiju i sve nedirnute strukture starog režima“, naveo je Medojević na Fejsbuku.

On je dodao da je DF za šest meseci od parlamentarnih izbora i tri meseca nakon, kako je naveo, „velike prevare prilikom formiranja vlade“, pokazao da ima svoj politički prostor koji uspešno brani od 2012. godine.

Medojević je ocenio da je DF pokazao da ima svoju ideologiju, program, ideje i ljude i verne birače, prenose podgoričke Vijesti.

„Izbori u Nikšiću su pokazali da je Vlada u kojoj 90 odsto vlasti ima URA i vlasnici Vijesti neodrživa i da su zahtevi DF za rekonstrukcijom Vlade opravdani i legitimni“, naveo je Medojević.

On je čestitao „novom gradonačelniku Nikšića“ Marku Kovačeviću i šefu izbornog štaba Andriji Mandiću na izuzetnom uspehu.

„DPS je prošlost!!! Idemo dalje“, zaključio je Medojević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.