U trendu

Milan Knežević čestitao Vučiću i SNS-u

PODGORICA – Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević čestitao je još jednu pobedu na predsedničkim izborima Aleksandru Vučiću i njegovoj Srpskoj naprednoj stranci.

Uz srdačne čestitke Vučiću, Srbiji i svim građanima na fer i demokratski sprovedenim predsedničkim, parlamentarnim i izborima u dvanaest lokalnih samouprava, Knežević poručuje da je Srbija time još jednom pred Evropom i međunarodnom zajednicom iskazala visok demokratski kapacitet i spremnost da građani Srbije na visoko civilizovan način potvrde svoju slobodno izraženu volju.

Knežević je Vučiću takođe srdačno čestitao na skoro dvotrećinskom poverenju građana Srbije, čime su oni, kako kaže, u najvišem stepenu pokazali da Vučiću iskreno veruju kao čoveku i državniku.

„Građani Srbije su snažno podržali Vašu prepoznatljivu, odmerenu politiku u evropskim i svetskim okvirima, uz nesvrstanu poziciju dobronamerne i vanblokovske Republike Srbije, okrenute miroljubivoj koegzistenciji i saradnji sa svim zemljama sveta, uz očuvanje vlastitog identiteta, teritorijalnog integriteta i državnog dostojanstva“, naveo je Knežević i dodao:

„Dozvolite da Vam ovom prilikom čestitam i na dominantnom rejtingu partije koju predvodite, u uverenju da će SNS i nadalje predstavljati političku okosnicu afirmativnog puta Republike Srbije, uz otvorenost prema svim onim partijama, kojima su programska načela SNS-a bliska, globalni interesi Srbije u prvom, a pojedinačni, uskopartijski, u drugom planu“.

Knežević je čestitao i na visokom pozicioniranju Vučićeve stranke na izborima za lokalne samouprave, uz realna očekivanja da će SNS sa programski srodnim strankama nastaviti da vodi Beograd i druge gradove Srbije.

„Većinska podrška građana Srbije u zemlji i rasejanju istovremeno je potvrda još jedne važne činjenice – da narod najviše veruje Vama i Vašoj odmerenoj politici upravo u ovim turbulentnim vremenima! A takođe i SNS-u, na čijem ste čelu, kao garantu mira i stabilnosti države, zbog čega ćete i u narednom periodu zasluženo voditi prosperitetnu Srbiju, uvaženu u domaćim i najširim međunarodnim okvirima na putu progresa za sve njene građane“, poručio je Knežević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar