U trendu

MUP radi na identifikovanju preprodavaca ulaznica za turnir Srpska open

BANJALUKA – Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske radi na identifikovanju i sankcionisanju lica koja se bave preprodajom ulaznica za teniski turnir Srpska open, koji će biti održan u Banjaluci od 16. do 23. aprila.

„Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzimaju sve potrebne mere i radnje kako bi predstojeći teniski turnir Srpska open protekao u povoljnom bezbednosnom ambijentu, ali i kako bi sprečili zloupotrebu i preprodaju karata, odnosno ulaznica za ovaj turnir“, saopšteno je na današnjem sastanku direktora policije Republike Srpske Siniše Kostreševića sa organizatorima ATP turnira Srpska open.

Na četvrtom radnom sastanku, na kome su prisustvovali i drugi rukovodioci operativnih i neoperativnih organizacionih jedinica u MUP-u Republike Srpske, definisane su naredne konkretne mere i radnje, a Kostrešević je naglasio da MUP Republike Srpske preduzima planske aktivnosti u pravcu identifikovanja lica koja se bave onlajn preprodajom ulaznica u cilju njihovog procesuiranja i sankcionisanja.

„Sve se radi u cilju definisanja neophodnih mera kako bi se ispoštovali svi bezbednosni aspekti i procedure koji predstavljaju standarde za ovu vrstu međunarodnog turnira“, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Banjalučke Nezavisne novine objavile su ranije danas da su cene karata sa ovaj turnir u preprodaji dostigle cenu od čak 19.000 KM.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.