U trendu

Novi gafovi Bajdena: Pobrkao polove, televiziju i telefon. . .

VAŠINGTON – Govor američkog predsednika Džozefa Bajdena, tokom kojeg je pozvao poslodavce u privatnim firmama da uvedu obavezno vakcinisanje, ponovo je obeležio niz gafova, zbog čega je postao viralan na društvenim mrežama.

Bajden se, tokom televizijskog obraćanja, obratio gradonačelnici Čikaga Lori Lajtfut sa „gospodine“, televiziju je pobrkao sa telefonom, a zbunio se i kada je pokušao da spomene predsednika senata Illinoisa Dona Harmona.

„Gospodine gradonačelniče, hvala Vam na pozivu da posetim grad. Kažem Vam, svaki put kada dođem u Čikago, poželim nekoga da ukradem i vratim u Vašington. To sam učinio nekoliko puta“, rekao je Bajden (78) obraćajući se gradonačelnici.
A kada je pokušao da izvesti o komunikaciji sa radnikom jedne bolnice, umesto da kaže da je razgovarao telefonom, rekao je da je „bio na televiziji“.

„Sinoć sam bio na televiziji, na televiziji“, rekao je Bajden potom zažmurio u, kako se čini, pokušaju da se koncentriše, pa rekao da je je razgovarao telefonom.

Još jednu grešku napravio je kada je pokušao da govori o predsedniku Senata države Ilinois, Donu Harmonu.

„Ohajo Pensilvanija, Ohajo Pensilvanija“, rekao je Bajden.

Potom je pokazao na sebe objašnjavajući da je on iz Pensilvanije, a onda konačno rekao „predsednik Ilinoisa Don Harmon“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.