U trendu

Pronađeni kupaći kostimi devojčica u kući pedofila, on tvrdi: ‘Nisam ubio Medi’

Glavni osumnjičeni u slučaju Medelin Mekejn, pedofil Kristijan Brukner, rekao je svom advokatu da on nije ubio Medi, a to priznanje je došlo u trenutku kad je policija zaplenila kupaće kostime devojčica koje je pronašla u njegovom kupatilu u mobilnoj kućici u kojoj je živio u Nemačkoj.

Osuđeni diler i silovatelj Brukner boravio je u Praia da Luzu u Portugalu, mestu iz kog je 2007. godine nestala tada trogodišnja Medelin. Seoska kuća koju je tada unajmio novi glavni osumnjičeni u slučaju nestanka male Medi, samo je sat i po vremena udaljena od mesta otmice.

Policija je u njegovom mobilnom domu pronašla i šest USB stikova s više od 8.000 datoteka, većinom sa slikama i videozapisima zlostavljanja dece. Bili su zakopani u vreći u rupi u zemlji, ispod tela njegovog mrtvog psa.

Medelin je, podsetimo, nestala 2007. godine kad je bila na odmoru sa svojom porodicom. Nakon godina potrage, policija je nedavno objavila da nestanak sumnjiče Nemca Kristijana Bruknera, za koga veruju da je oteo i ubio devojčicu. On je između 1995. i 2007. živeo u Portugalu, a nakon toga je često menjao mesto prebivališta. Povremeno se vraćao u Nemačku, a povremeno je boravio u Portugalu. Navodno je prijateljima rekao da zna šta se dogodilo devojčici.

Kristijan se sumnjiči i za nestanak još nekoliko dece. Osumnjičeni Nemac je trenutno u zatvoru gde služi kaznu zbog napada i silovanja starije Amerikanke(72) u Portugalu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar