U trendu

Rama na Fejsbuku: Ono što nas ne ubije to nas ojača

TIRANA – Premijer Albanije, Edi Rama, izjavio je saučešće građaima koji su ostali bez svojih bližnjih ili bez domova u jutrošnjoj seriji zemljotresa i istakao da će posledice otklanjati zajedno.

U video poruci objavljenoj na svom fejsbuk profilu, Rama je poručio da kreće u obilazak gradova Drač i Tumani, koji su najviše stradali u ovoj prirodnoj katastrofi.

„Želim da izrazim saučešće porodicama nastradalih i želim da uverim porodice da ćemo učiniti sve da spasemo svakog čoveka koji diše ispod ruševina“, napisao je Rama.

Dodao je da je iz ruševina do sada spašena 41 osoba.

„Prvi kosovski timovi stigli su, na zahtev predsednika Tačija. Sada mi je pokazao solidarnost sa Albanijom koja je pogođena“, naveo je Rama.

Oslovljavajući građane Albanije sa „braćo i sestre“, Rama je poručio da ova nesreća koja ih je zadesila zahteva ogromnu hrabrost.

„Zajedno ćemo se suočiti sa ovom velikom prirodnom katastrofom. Vlada je na terenu“, poručio je Rama i citirajući izreku da „ono što nas ne ubije, to nas ojača“ dodao da građane Albanije „ove velike reči mogu učiniti još jačim“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar