U trendu

RTCG: Krivokapić vratio ministra Radulovića iz posete SM

PODGORICA – Ministar spoljnih poslova Crne Gore Đorđe Radulović, po nalogu premijera Zdravka Krivokapića, morao je da prekine službenu posetu Severnoj Makedoniji, piše portal RTCG.

Pozivajući se na saznanja u Vladi Crne Gore, portal piše da je formalno obrazloženje za otkazivanje bilo da premije nije prethodno obavešten o ovoj poseti i da je zbog toga neophodno da se Radulović vrati u zemlju.

Radulović je u makedonskoj prestonici, neposredno pred početak sastanka koji je bio planiran po agendi, dobio nalog iz Vlade Crne Gore da prekine posetu Severnoj Makedoniji i vrati se u Podgoricu.

Radulović je u toj zemlji trebalo da se sretne da predsednikom Sobranja, šefom države, potpredsednikom Vlade Severne Makedonije, te šefom diplomatije te zemlje.

On je tom prilikom uputio izvinjenje domaćinima zbog otkazivanja posete.

Krivokapić je juče optužio ministra Radulovića da je od septembra prošle godine intenzivno radio na formiranju manjinske vlade.

„Tome svedoče brojni kontakti, brojna putovanja. Ja sam čovek koga hoće informacije. Ne postoji informacija o bilo kojem susretu, bilo kojeg člana vlade, a da je nisam dobio na ovaj ili onaj način“, rekao je Krivokapić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar