U trendu

San: Čarls rekao Hariju da ne dovodi Megan u Balmoral

LONDON – Britanski mediji danas su preneli da je kralj Čarls u danu kada se porodica okupljala da bi se oprostila od kraljice nazvao sina Harija i rekao mu da ne dovodi svoju suprugu Megan.

Naime, u poslednjim trenucima monarhinje, sva kraljičina deca i unuci želeli su da budu u njenoj blizini kako bi se oprostili od kraljice, a britanski mediji su izvestili da su se do nje uputili i princ Hari sa svojom suprugom Megan Markl, koji su 2020. odustupili sa kraljevskog dvora.

Međutim, u poslednjem trenutku, portparol para izvestio je da Hari ipak dolazi sam u Balmoral.

Mnogi su se pitali koji je razlog toj iznenadnoj odluci, a britanski mediji sada prenose kako iza svega stoji telefonski poziv kralja Čarlsa.

Čarls je, prenosi San, nazvao Harija i rekao svom sinu da ne dovodi Megan.

„Čarls je rekao Hariju da nije ispravno ni prikladno da Megan bude u Balmoralu u tim teškim trenucima. Naglašeno mu je da ni Kejt ne ide i da bi prisutni trebalo da budu ograničeni na najužu porodicu. Čarls je vrlo, vrlo jasno rekao da Megan neće biti dobrodošla“, rekao je izvor za pomenuti medij.

Princ je, sudeći po svemu, pristao da dođe sam, ali nažalost nije stigao na vreme kako bi se oprostio od svoje bake.

Takođe, snimljen je 12 sati nakon smrti kraljice kako napušta Balmoral, dok je ostatak njegove porodice ostao tamo.

Hari i Megan žive u Kaliforniji sa svoje dvoje dece, Arčijem i Lilibet. Nakon što su odstupili sa kraljevskog dvora, to je izazvalo velike tenzije između njih i ostatka porodice.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.