U trendu

Sara Netanjahu napravila skandal na putu ka Ukrajini?

TEL AVIV – Supruga izraelskog premijera Benjamina Netanjahua Sara napravila je, prema pisanju medija, incident na letu za Kijev kada je pilot svima koji su se nalazili u avionu poželeo dobrodošlicu izuzev njoj.

Prema pisanju kanala 12 na letu iz Tel Aviva, Sara Netanjahu se naljutila na pilota jer je preskočio nju u dobrodošlici i želela je da uđe u kokpiut da se objasni sa njim, ali ju je u tome sprečilo obezbeđenje, prenosi Tajms of Izrael.

Nakon kratkotrajne rasprave, navodi se, pilot se opet obratio putnicima i pomenuo je.

Iz kabineta Netanjahua negirali su da se to desilo, navodeći da je televizijski izveštaj „iskrivljen i pristrasan“, kao i da je na letu došlo do nerazumevanja koje je odmah razjašnjeno.

Nakon što su sleteli na aerodrom u Kijevu Netanjahua i suprugu dočekao je gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko, inače bivša bokserska zvezda, a kao dobrodošlica su im ponuđeni so i pogača.

Na snimku se vidi, kako Netanjahu proba pogaču i so, dok njegova supruga parče hleba baca na zemlju.

Poseta netanjahua Ukrajini je prva poseta jednog izraelskog premijera od 1999. godine, a kako se navodi, on će tokom nje da se sastane sa predsednikom Volodimirom Zelenskim i premijerom Volodimirom Grojsmanom koji su poreklom Jevreji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.