U trendu

Šokantne tvrdnje: Elon Mask nudio seks stjuardesi pa je „ućutkao“ s 250.000 dolara

Kompanija SpaceX u vlasništvu najbogatijeg čoveka na svetu, Ilona Maska, pristala je da isplati 250.000 dolara stjuardesi koju je on navodno seksualno zlostavljao.

Devojka koja je radila kao član posade korporativnog privatnog aviona optužila je Maska da joj je pokazao svoj penis u erekciji, dirao je po kolenima te rekao da će joj kupiti konja u zamjenu za erotsku masažu, pišu strani mediji.

Incident se, prema njenim tvrdnjama, dogodio 2016. Svedok događaja potpisao je dokument u kojem potvrđuje zlostavljanje.

U tom se dokumentu navodi kako se stjuardesa poverila prijatelju da je, nakon što je prihvatila posao stjuardese, dobila ponudu da joj kompanija plati školovanje za maserku, kako bi mogla da masira Maska. Tokom jedne masaže u privatnoj kabini Maskovog aviona Gulfstream G650ER vlasnik kompanije dao joj je nemoralnu ponudu. Musk je navodno, kako je stjuardesa ispričala prijatelju, tražio od nje „masažu celog tela“.

Kada je ušla u kabinu videla je da je potpuno go. Donji deo tela bio je prekriven prekrivačem. Krenula je da ga masira, a on je u jednom trenutku skinuo prekrivač i pokazao erekciju te je počeo da je dodiruje i rekao joj da će joj kupiti konja ako „učini više“.

Neimenovana stjuardesa inače je pasionirana jahačica, pa je Mask valjda smatrao da tako može da dopre do nje. „Pokazao joj je svoj penis u erekciji. Počeo je da je dodiruje po bedru.

„Pokušao je da je podmiti kako bi pristala na erotski odnos s njim“, rekao je prijatelj koji je pristao da govori za strane medije sa zahtevom da ostane anoniman.

Dodao je kako je ona bila vrlo uznemirena te nije znala šta da radi.

Nakon što je odbila ovaj „zadatak“, stjuardesa više nije dobijala toliko posla te je pomalo izgurana iz Maskovog tima, što je kod nje izazvalo veliki stres jer nije mogla da obavlja svoj posao. Osećala se kao da je kažnjena samo zato jer se odbila da se prostituiše.

Novinari su pokušali da dođu do komentara samog Maska, ali on im je mejlom odgovorio kako mu treba još vremena za odgovor te da „u ovoj priči ima mnogo više od dosad poznatog“.

„Da je to istina, bio bi to prvi slučaj da sam nekoga seksualno zlostavljao u 30 godina. Verujem da se radi o politički motivisanoj priči“, rekao je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)