U trendu

Srbin sinu dao Ferari od 250.000 evra za izlazak, tinejdžer ga slupao

Srbin Dejan K. (19) izazvao je saobraćajnu nesreću u subotu rano ujutru u gradu Neuenhofu u Švajcarskoj, na izlazu s auto-puta, kada se Ferarijem F8 Tributo, zakucao u saobraćajni znak, javlja Blick.

Dejan K. je neiskusni vozač i nesreća je zaprepastila Švajcarsku, jer je luksuzni automobil mladiću pozajmio njegov otac za večernji izlazak. Cena ovog vozila se kreće oko 250.000 evra.

Kako javljaju švajcarski mediji, mladi Srbin je izgubio kontrolu kada je hteo da se isključi s auto-puta. Policija je ispitala vozača, koji ih je sačekao na mestu događaja i rekao im da je skrenuo s puta jer je želeo da izbegne neku životinju koja se pojavila ispred njega.

Policija je započela istragu o ovom incidentu, a skupoceni Ferari je oduzet. U trenutku nezgode s njim je u automobilu na suvozačevom mestu bio drugi mladić, izvesni Jaša T., navodno njegov prijatelj.

– Vozili smo se po Cirihu te večeri, pre nego što se nesreća dogodila. Moj prijatelj je dobio Ferari od oca za večernji izlazak. Tokom noći smo ogladneli, ali je sve bilo zatvoreno. Zato smo se odvezli do benzinske stanice – izjavio je Jaša T.

– Gledao sam u svoj telefon. Odjednom se automobil okrenuo i onda se začuo udarac – dodao je suvozač.

Mladi vozač izgubio je vozačku dozvolu, a policija nije objavila kolika je šteta na automobilu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.