najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Šta Evropljani misle o Britancima?

Ako je verovati rezultatima Search Laboratoryja, Evropljani nemaju visoko mišljenje o Britancima – upravo suprotno. Prema statistici, Evropljani su u poslednjih godinu dana masovno Google „pitali“ neka vrlo neugodna pitanja za Britance, prenose britanski mediji.

Holanđane je najčešće zanimalo „zašto su Britanci tako ružni“, dok su Nemci pokušavali da saznaju „zašto su Britanci tako glupi“, a italijani su najčešće pitali „zašto su Britanci tako prljavi“. Ni Portugalci i Španci o stanovnicima Velike Britanije nemaju dobro mišljenje – jedni su se pitali „zašto su Englezi takvi plačljivci“, a drugi „zašto su tako čudni“.

Holanđani su ipak bili blaži – njih je uglavnom zanimalo „zašto Englezi stavljaju mleko u čaj“, a dok Litvance zanima „zašto Britanci voze naopako“, Dancima nije jasno ni „zašto engleske sudije nose perike“.

Austrijanci se prema Googleovoj statistici, nisu baš proslavili najčešćim pitanjem „da li je Engleska grad ili država?“

Očekivano, Britancima se ovakvi rezultati nisu svideli, a komentari na članak variraju od duhovitih do vrlo ljutitih. Mnogi su zaključili kako su „Britanci takvi zbog evropske genetike“.

1 komentar
  1. Radoslav Radovic

    E, pa ovo su tek budalastine i nebuloze.Ako cemo tako,ja cu navesti sta je Degol rekao za sve njih.Englezi su nacija lakeja, Francuzi su takvi i niko ih pa ni ja nemoze popraviti,Nijemci su nacija svinja,Italija ne postoji.To otprilike i jeste tako i vrijeme tu izjavu jos nikad nije demantovalo.Moj stav da je Evropa azdaja koja lici na najljepsu zenu(neka mi to najljepse i najhumanije bice oprosti na brutalnom poredjenju) iz cijh usta kulja vatra, sa glavom zabacenom dole,sa razdrljenim, golim velikim sisama, uvijek gola i razmaknutim nogama,uvijek spremna na blud,a u ruci drzi casu u kojoj je krv da nazdravi svojim zgranutim i raspamecenim ljubavnicima.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike