U trendu

Stranac spasio majku i 4 ćerke na putu, ali onda im je tražio OVU uslugu

Na ovo će u startu mnogi pitati: „A gde su bili njeni muž, majka ili otac da joj pomognu?“.

Odgovor je da ne znamo ali znamo da je Teni Nelson učinila nešto što je između hrabrosti i ludosti kada je na put kolima do obližnjeg hipermarketa krenula sa 4 ćerke od 9, 5 i 2 godine, kao i sa bebom od mesec i po.

Njih pet su na +30 stepeni Celzijusovih krenule po namirnice kada im se blizu hipermarketa pokvario auto.

Teni je probala da sačuva prisebnost dok su devojčice, osim najstarije, redom plakale dok su stajale kraj auta na +30C.

Ona je probala da zaustavi neke vozače kako bi joj pogledali akumulator ali prizor četiri devojčice i tužne majke nikog nije pogodio. Nikog.

This is Tawny Nelson with three of her four kids.She just told me about what happened to her in Florida.And how a 74…

Gepostet von Frank Somerville KTVU am Mittwoch, 27. Juli 2016

A onda se pojavio jedan „anđeo“ u obliku 74-godišnjeg dekice koji je, vozeći stari kamionet, primetio da nešto nije u redu.

„Zaustavio je auto dok smo sedele u njemu, a onda mi je zakucao na prozor. Proturio mi je tanjir sa piletinom i dao mi flašu vode rekavši:’Nahrani ih brzo, idem da javim ženi’. Potom je došla i njegova supruga sa autom za vuču i dovezli smo se do majstora“.

Deka je nešto pričao sa automehaničarem koji je popravio alternator i zamenio akumulator na Teninom automobilu.

„Sledećeg dana došla sam po auto i kada sam pitala majstora koliko sam dužna rekao je:’Ne brini, ništa ne treba da mi platiš. Deka je sve juče platio za tebe. Rekao mi je samo da ti prenesem da moraš samo da nastaviš da budeš tako dobra majka’. Nikada u životu nisam toliko plakala kao posle te scene. Verovatno tog čoveka nikada više neću videti pa da mogu da mu se zahvalim. Ono što znam je da ću i ja tako sigurno moći da pomognem nekom u nevolji“, rekla je Teni čiju je priču na Fejsbuku objavio novinar Frenk Samervil.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.