U trendu

Tinejdžerka jurila 160 km/h bežeći od policije, šok usledio kada su videli koga je vozila (video)

Policija iz grada Lordstauna u američkoj saveznoj državi Ohajo objavila je snimak potere za 17-godišnjakinjom koju su pokušali da zaustave zbog brze vožnje u području škole.

Međutim, umesto da stane, tinejdžerka je nagazila gas i počela da beži. Potera je trajala nekoliko minuta, a u jednom trenutku devojka je vozila preko 160 kilometara na sat. Uhapsili su je tek nakon što je srušila zaštitnu ogradu ispred jedne prodavnice i zabila se u parkirani automobil.

Izašla je iz automobila, a policija je tek tada otkrila da je u vozilu bilo i njeno dvoje dece, jedno staro dve godine, a drugo devet mjeseci. S njom se vozio i 14-godišnjak čiji je nestanak prijavljen u Kolumbusu nekoliko dana ranije.

Dok je ležala na podu policiji je rekla da je bežala od njih jer je vozila decu u automobilu, a nema vozačku dozvolu. Sada je terete za nekoliko saobraćajnih prekršaja, ali odgovaraće i krivično.

– Imali smo nekoliko ljudi u automobilu, malu decu, policajce, pešake na parkingu, brojna vozila, bio je to recept za katastrofu. Srećom, završilo se tako da niko ipak nije bio povređen – rekao je šef policije Brent Milhoan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.