U trendu

U telu Navaljnog pronađena opasna supstanca

MOSKVA – Direktor Fonda za borbu protiv korupcije, čiji je osnivač ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni, Ivan Ždanov rekao je danas da su, prema rečima predstavnika saobraćajne policije, u organizmu Navaljnog pronašli opasnu supstancu, koja ne predstavlja samo opasnost za njega, nego i za njegovu okolinu.

Prema njegovim rečima, na pitanje da objasne o kakvoj supstanci je reč, predstavnica policije je rekla da je to „tajna istrage, da ne može reći i da je reč o smrtno opasnoj supstanci, zbog koje bi svi oko pacijenta morali da nose zaštitna odela“, prenosi portal Sputnjik.

Stanje Navaljnog se malo poboljšalo,stigao nemački avion

OMSK – Glavni doktor koji se brine o zdravlju ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, Aleksandar Murahovski, izjavio je danas da se njegovo zdravstveno stanje malo poboljšalo, ali da još uvek nije stabilno i da bi pokušaji da se transportuje na drugo mesto predstavljali rizik po njegov život.

Murahovski je kazao i da postoji pet mogućih dijagnoza o stanju Navaljnog, kao i da će rezultati testa biti poznati u roku od dva dana, prenosi Rojters i dodaje da je on odbio da odgovori na pitanje da li je ruski opozicionar otrovan.

Portparolka:Navaljni ne može biti transportovan

Portparolka ruskog opozicionog lidera Alekseja navaljnog Kira Jarmiš izjavila je danas da njen šef ne može da bude transportovan jer mu to ne dozvoljava zdravstveno stanje.

Ona je na svom Tviteru napisala da je njegovo stanje nestabilno, prenosi Tas s.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar