U trendu

Ubijena menadžerka Kardašijanki, majka petoro dece

Poslovna menadžerka porodice Kardašijan, Anđela Kukavski (55) pronađena je mrtva 23. decembra, nakon što je prijavljen njen nestanak.

Prema navodima losanđeleske policije, njeno telo je otkriveno u gepeku automobila parkiranog u dolini Simi, severno od Los Anđelesa.

Za ubistvo se sumnjiči njen dečko Džejson Barker (49) koji je uhapšen, a kako TMZ navodi, izvor iz istrage tvrdi da ju je Barker usmrtio nožem „sa namerom da izazove okrutni bol i patnju u svrhu osvete, iznude, ubeđivanja i iz sadističkih pobuda“.

Takođe, navodi se da je Barker ubio Anđelu u njenoj kući u Šerman Ouksu, stavio njeno telo u auto i odvezao ga do Simija.

Kukavski, poznata i kao Anđela Kastro, bila je majka petoro dece a, prema rečima prijatelja, bila je „voljena“ u industriji.

Porodica Kardašijan/Džener objavila je saopštenje u kojem kaže: „Anđela je zaista bila najbolja. Brinula je o svima nama i učinila da se dešavaju stvari koje su bile nemoguće. Mnogo će nam nedostajati i upućujemo naše iskreno saučešće njenoj porodici“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar