U trendu

Užas u SAD: Braća silovala 12-godišnju sestru, ona zatrudnela – sud ih oslobodio

Dva brata stara 22 i 18 godina, pripadnici amiške zajednice, više puta su silovali svoju tada 12-godišnju sestru. Zločin je otkriven kad je devojčica zatrudnela, a njen lekar obavestio socijalne službe, prenose mediji.

Prema rezultatima istrage, dvojica braće su silovali sestru najmanje šest puta. Devojčica koja danas ima 13 godina, je u međuvremenu rodila, a istražitelji su utvrdili da je otac deteta jedan od braće.

Dva silovatelja su prvo bili optuženi za silovanje i incest, ali nakon toga je optužnica promenjena u „seksualno zlostavljanje deteta“.

Uprkos težini zločina braća neće ići u zatvor. Državni tužilac je odustao od suđenja uz obrazloženje da su počinioci „vrlo nezreli“ za svoje godine i da bi ih u zatvoru „žive pojeli“.

Braća će morati proći program Misurija za seksualne prestupnike, dobili su 100 sati rada za opšte dobro i moraće napisati pismo sucu u kojem će opisati kako bi oni zaštitili svoju decu od ovakvog čina.

Amiši su su pripadnici konzervativne hrišćanske grupe u Severnoj Americi. Nose tradicionalnu odeću i odbijaju bilo kakvu modernu tehnologiju, prenosi Njujork Post.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.