U trendu

Vlada i parlamentarna većina o aktuelnim događajima

PODGORICA – U Vladi Crne Gore danas je održan sastanak premijera Zdravka Krivokapića sa predstavnicima parlamentarne većine na kojem je razgovarao o aktelnim dešavanjima u ovoj zemlji.

„Na sastanku je konstatovano da imaju jedinstven stav o neophodnosti smirivanja aktuelne političke situacije uz poštovanje Ustava i zakona Crne Gore. Sa sastanka je poslata jedinstvena poruka da niko nije jači od države i da odredbe pravnog sistema moraju važiti za sve bez izuzetka“, navodi se u saopštenju crnogorske vlade dostavljenom i Tanjugu.

U zajedničkom saopštenju premijera i predstavnika parlamentarne većine, ističe se da „ko nije spreman da istraje na tom putu nije ni dostojan poverenja koje su nam dali građani 30. avgusta prošle godine“.

Sastanku su pored premijera Krivokapića, prisustvovali Slaven Radunović iz DF-a, Momo Koprivica iz Demokratske Crne Gore, Miloš Konatar iz GP URA, Branko Radulović iz PZP-a, Dragan Ivanović iz SNP-a, Maksim Vučinić iz Radničke partije, Goran Danilović iz Ujedinjene Crne Gore i Srđan Pavićević iz CIVIS-a.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.