U trendu

Vucic: Razgovarao sam na kratko sa Smitom, uskoro sastanak

BLED – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je novinarima da se danas u Bledu na kratko video sa visokim predstavnikom za BiH Kristijanom Šmitom i najavio da će se uskoro sastati i razgovarati sa njim.

„Uskoro ćemo se videti, danas sam ga video, piozdravili smo se ovde na 30 ili 40 sekundi, razmenili kratko misli o panelu na kome sam učestvovao. Trebalo bi da ga vidim, ne znam sad tačan datum. Pobrkao sam sve datume, pošto ođednom ima zahteva za milion poseta i razgovora“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara da li je taj sastanak dogovoren i za kada.

Dodao je da će se svakako sa Šmitom uskoro videti i istakao da je za nas važno da je Šmit reagovao na takav način da nije poslušao besmislene zahteve ( člana predsedništv BiH Šefika Džaferovića da smeni Milorada Dodika) , kao što su kada ne može drugačije ,kako je rekao, onda – drugarice učiteljice smenite ovog koji mi se ne sviđa.

„Ne razumem to, ali neki ljudi ne mogu da razumeju koliko je to neodgovorno, opasno i igranje vatrom. Videćemo kakvi će zaključci po tom pitanju da budu“, kazao je Vučić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.