U trendu

„Zaslužio si kancer“: Srpski trener surovo izvređan zbog izjave

Delu italijanske javnosti nije se dopalo što je Siniša Mihajlović javno podržao lidera Lige severa, političara Matea Salvinija.
Srpski trener je podržao Salvinijevu stranku koja se bori za vlast u regiji Emilija-Romanja u kojoj je i grad Bolonja, čiji fudbalski tim trenira Mihajlović, piše „Blic“.

„Ima moj glas i nadam se da može da pobedi. Sreli smo se pre nekoliko dana. Dugo se znamo, prijatelji smo još iz Milana i dopada mi se njegova odlučnost, snaga i borba. Mateo je čovek koji ono što obeća to i uradi“, kazao je medijima na „čizmi“ Srbin.

Takav politički izlet, odnosno podrška jednom političaru, nije se dopao onima koji nisu za opciju koju bi u ovaj region doneo Salvini. Mihajlović je zbog javne podrške dobio veliki broj gnusnih uvreda, a među njima posebno se istakla ona koja je vezana za zdravstveno stanje srpskog trenera.

Na repertoaru bile su sledeće uvrede: „srpski nacionalista koji je bio privržen Slobodanu Miloševiću i Željku Ražnatoviću“, „zaslužio si kancer“…

Salvini i Mihajlović su veliki prijatelji, političar je Srbinu među prvima pružio pomoć kada je objavio da boluje od leukemije, dok mu je uputio i kompliment kada se nakon 40 dana lečenja vratio poslu.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)