U trendu

Tepić (SSP): Ana Brnabić nije kompetentna za predsednicu Parlamenta

Potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić rekla je danas na sednici Skupštine Srbije, na kojoj se raspravlja o predlogu da Ana Brnabić bude predsednica te ustanove, da je cela biografija premijerke u tehničkom mandatu stala na jednu stranu i ocenila je da Brnabić nije kompetentna da obavlja tu funkciju.

„Ono što se pedstavlja da je najviše kandiduje to je sedmogodišnji rad na čelu Vlade Republike Srbije, a ništa o tome. Ništa o delima, odnosno nedelima, bar je jedna strana više po godini zaslužila da se nađe ovde. Očigledno je se stidite i nemate šta da kažete“, izjavila je Tepić.

Ona je ocenila da je mandat Ane Brnabić obeležila afera „Aseko“ i dodala da će svi koji su učestvovali u „krađi i lopovluku građana Srbije“ odgovarati i vratiti novac koji im ne pripada.

„Njen brat je bio jedan od direktora kompanije Aseko, koja je zgrtala milione i milijarde od kada je ona postala predsednica Vlade, pa se to umnožavalo, i ne samo iz ministarstava nego i iz javnih preduzeća, ali naročito iz ministarstava čiji je ona starešina“, rekla je Tepić.

Po njenim rečima, kada sudovi u Srbiji budu oslobođeni, svi koji su se na nelegalan način obogatili vratiće novac koji su građanima „oteli“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.