U trendu

Za turiste iz Srbije nema parkinga u Brelima na Makarskoj rivijeri

 Četvoročlanoj porodici turista iz Novog Sada danas je onemogućeno da se parkiraju u Brelima, mestu na Makarskoj rivijeri u Hrvatskoj, nakon što je muškarac koji radi na parkingu video registarske tablice automobila.

„Nakon čekanja u koloni automobila koje je trajalo 45 minuta, konačno smo stigli ispred rampe na ulazu na parking. Sve automobile pre nas su puštali, a kada smo mi stigli na red, stariji čovek koji radi u parking kućici je rekao da ćemo morati sačekati pet do 10 minuta i da možemo da uzmemo samo dnevnu kartu koja košta 20 evra“, ispričao je agenciji Beta vozač iz Novog Sada.

Dodao je da se nakon toga taj stariji radnik odvezao na motoru, a iz parking kućice je izašao visoki muškarac u svojim tridesetim godinama, koji je, prema njegovim rečima, bio veoma neljubazan i rekao da nema mesta na parkingu, kao i da moraju da voze uzbrdicom u rikverc, iako je iza njih bila veoma dugačka kolona automobila.

„Mi smo rekli da nam je njegov kolega rekao da sačekamo i pitali ga u čemu je problem. On je rekao da se ne budemo ‘nedokazni’ i da moramo da se vratimo kako bi on stavio tablu da na parkingu više nema mesta. Potom smo se udaljili“, kazao je taj vozač iz Novog Sada.

Dodao je da su potom parkirali malo dalje, ali se onda on vratio pešice i sa strane gledao kako je taj parking majstor odmah nakon njihovog odlaska sklonio tablu i nastavio da pušta automobile na taj isti parking.

„Jako smo razočarani, ali nećemo dozvoliti da nam to pokvari odmor, jer volimo Dalmaciju i nastavićemo da dolazimo ovamo zbog ostalih mnogih prijatnih iskustava i ljudi. Nadamo se da će neko od nadležnih pročitati ovo i da će čovek sa parkinga snositi posledice“, rekao je vozač iz Novog Sada.

Precizirao je da se parking nalazi kod hotela Maestral i Marina u mestu Brela.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar