Kakva ste veštica? Izaberite metlu – i sve će vam biti jasno

Svaka žena u sebi ima tajne čarobne moći, barem postoji takvo verovanje. Ako želite da saznate po kom veštičjem daru ste posebni, izaberite jednu od ovih deset metli. Otkrićete nešto zanimljivo o sebi.

Evo koja ste vrsta veštice:

Every woman has a secret magical power in herself. To see what your strongest witchy sense is, choose a broom!

Posted by Mystical Raven on Saturday, October 28, 2017

1. Veštica preduzetnik

Vi imate dar za jasno prepoznavanje sopstvenih sposobnosti. Ne smeta vam da pokušate nešto novo i krenete s nečim ispočetka. U svoj rad uključujete svoj „čarobnjački njuh“ koji vam omogućava izbegavanje rizika i gubitaka.

2. Veštica – lider

Za vas se može reći kako imate vrlo izražajno lice i čarobnu rečitost. Drugi primećuju da znate da predvidite različite događaje i pripremite se unapred za njih. Vrlo ste inteligentni i brzo uočavate nedoslednosti u nečijim rečima i emocijama.

3. Moćna veštica

Imate sposobnosti da utičete na druge ljude kroz emocionalni pritisak, a u isto vreme imate dobre odnose s njima. Uprkos snažnoj intuiciji, vi ste čarobnica koja često žrtvuje sopstvene interese zbog drugih, prenosi 24sata.

4. Veštica – perfekcionista

Za vas se može reći da u svakom trenutku znate gde je koja metla u kući. Volite da imate sve pod kontrolom, pobornik ste besprekornog obavljanja posla i to očekujete od drugih. Iako ponekad znate da budete naporni, ljudi vam se dive zbog toga i jako vas poštuju jer znaju da se na vas mogu osloniti.

5. Mentor veštica

Vi ste sposobni da suptilno sagledavate ljude oko sebe i razumete ih. Poverenje u odnos je najvažniji kriterijum za vas i nikada ne opraštate nelojalnost. Vi ste odličan mentor i učitelj. Rado pomažete mladima koji vas često doživljavaju kao svoj uzor.

6. Veštica čeličnog karaktera

Odabir ove metle otkriva da ste sposobni lako da prepoznate laž i pritvornost u međuljudskim odnosima. Na raznim druženjima uvek uspevate da branite svoje ideje, stavove i principe. Ipak, mana vam je što teško podnosite nadmoć drugih, a tada znate da budete malo oštriji.

7. Pionir veštica

Vi se razlikujete od drugih po širokom rasponu interesa. S lakoćom se prilagođavate novim uslovima i promenama u životu. Vi ste osoba koja neće čekati prikladan trenutak – sami rešavate sve važne probleme i ne bojite se da budete prvi u nečemu, prvi koji će preduzeti nešto.

8. Veštica – sanjalica

Vi ste sanjiva osoba. S drugim ljudima imate pouzdan odnos, dobro čitate druge ljude i možete ih osetiti. Veliku pažnju pridajete izgledu i lepoj odeći. S novcem vam ne ide baš najbolje, ne znate da štedite.

9. Introvertna veštica

Vi uživate u običnom životu i mirno se nosite sa rutinskim poslovima, na primer, čišćenjem kuće, kuvanjem… Vama nije važno da se sa svim ljudima slažete, ali rado pomažete. Većinu vremena volite da budete sami. Uživate u prirodi gde imate priliku da se izgubite u svojim mislima, a da vam niko pri tome ne smeta.

10. Veštica – putnica

Vi rutinu jednostavno ne podnosite. Česta promena radnih mesta za vas je normalna pojava. Rad je za vas kreativna odskočna daska. Često volite da uzmete stvari i odete na neka neobična, još neistražena mesta. Volite da se družite i delite svoja iskustva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.