U trendu

Adrijana Lima prošetala u najskandaloznijoj trudničkoj haljini (foto)

Ako je nešto dokaz da je Rijana iz korena promenila trudnički stil, onda je to bila ova revija. Naime, trudna Adrijana pojavila se u kratkoj, crnoj haljini sa dubokim dekolteom i ogromnim prorezom koji je u potpunosti ogolio njen poveći stomak.

Ovaj hrabri autfit, kreiran da šokira i provocira, ali i proslavi trudnoću, upotpunjen je crnim, kožnim čizmama koje sežu preko kolena i efektnom zlatnom naušnicom. Vamp utisku doprineli su i karmin u boji vina, te zalizana, duga kosa, ali i Adrijanin ošatr stav.

Priznajemo, ovakav model na pistama je svojevrsna revolucija i definitivno treba puno samopouzdanja da biste ga poneli i osećali se udobno u istom. No, proslavljenoj 40-godišnjakinji samouverenosti ne fali!

Očekivano, komentari na društvenim mrežama su bili podeljeni, dok je nekima ovakva smelost interesantna, mnogi tvrde da bi u realnom životu bilo šokantno da se trudnica pojavi ovako obučena bilo gde. „Ovo izgleda smešno“, „Ne mogu da zamislim nikoga ko bi želeo da nosi ovu haljinu osim ljudi kojima očajnički treba pažnja“, „Da li je ovo sad trend – da idemo okolo i pokazujemo svoj stomak svakom strancu na ulici?“, samo su neki od komentara.

Inače, Lima je pre nekoliko dana objavila da posle dve ćerkice, koje je dobila u braku sa našim košarkašem Markom Jarićem, čeka dečaka. Podsetimo, slavna lepotica je sada u ljubavi sa producentom Andreom Lemerom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)