U trendu

Anđelina Džoli o tragediji koja je zadesila njenu porodicu

Glumica Anđelina Džoli će 2007.godinu pamtiti po velikoj tragediji koja je zadesila njenu porodicu. Te godine preminula je njena majka Maršelin Bertran, koja je u 57. godini izgubila bitku s tumorom jajnika. Na tugu i bol koju je tada prolazila, Anđelina se osvrnula u intervjuu za Njujork Tajms.

– Izgubila sam majku u svojim tridesetim. Kada se osvrnem, vidim koliko me njena smrt promenila. Nije bilo iznenada, ali toliko toga se promenilo u meni. Izgubiti majčinu ljubav i toplu utehu, to je kao da neko s vas strgne zaštitno ćebe – otvoreno je rekla emotivna glumica.

Ona se takođe osvrnula i na tugu koju je njena majka proživljavala zbog afere njenog oca, glumca Džona Vojta.

– Kada je moj otac prvi put prevario majku, to je promenilo njen život. To je srušilo sve njene snove o porodičnom životu. Međutim, još uvek je uživala u ulozi majke. Svi njeni snovi o tome da postane glumica nestali su kada je sa 26 godina odgajala dvoje dece i imala slavnog bivšeg supruga koji je bacio senku na njen život. Nakon smrti, našla sam snimak na kojoj glumi u kratkom filmu. Bila je dobra. Mogla je da ima sve – rekla je Anđelina.

Nakon majčine smrti, na ruci je tetovirala slovo ‘W’, kao podsećanje na pesmu Rolingstonsa ‘Winter’, koju joj je majka pevala dok je bila beba. Međutim, tetovaža je tokom godina izblijedila, a Anđelina tvrdi da joj je upravo to pomoglo da se nosi i s, kako kaže,vlastitim gubitkom.

– Kao što je ‘W’ nestalo s ruke, tako je i moj osećaj doma i zaštite. Život se okrenuo na toliko načina. Dožijela sam i sama gubitak i moj je život krenuo u drugom smjeru. To je bolelo više nego što sam mislila da ikada hoće – otkrila je Anđelina, govoreći o raspadu braka s bivšim suprugom Bred Pitom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.