U trendu

Andželina Džoli u Istvudovom filmu

Nedavno je počelo snimanje novog filma glumca i režisera Klinta Istvuda (Clint Eastwood) pod imenom „The Changeling“. Film će producirati Brajan Grejzer (Brian Grazer) i Ron Hauard (Ron Howard). Glavne uloge tumače Andželina Džoli (Angelina Jolie) i Džon Malkovič (John Malkovich).
Radnja filma, kao što se vidi po slici kraj teksta, smeštena je u davnu 1920. godinu i zasnovana na istinitom događaju. Džolijeva tumači lik majke koja sumnja da njen sin, koji je otet, a potom vraćen, zapravo nije njeno dete. Ona zato mora da se suoči s korumpiranim sistemom losanđeleske policije i pravosuđa tog vremena.
Isprva je planirano da Oskarom ovenčani reditelj Ron Hauard („Blistavi um“) režira ova film. Međutim, on se posvetio snimanju filma „Frost/Nixon“, koji je baziran na drami Pitera Morgana (Peter Morgan). U planu ima i snimanje svojevrsnog nastavka filma „Da Vinčijev kod“ („The Da Vinci Code“) prema romanu „Anđeli i demoni“ („Angels & Demons“) Dena Brauna (Dan Brown). Zbog ta dva velika filma Hauard je odustao od snimanja filma „The Changeling“, jer mu je bilo jasno da nema mogućnosti da mu se posveti u naredne dve godine.
Džolijeva je u poslednjih godinu dana snimila nekoliko filmova, među kojima su „The Mighty Heart“ i „Beowulf“, koji će uskoro debitovati u domaćim bioskopima. Njen naredni film je „Atlas Shrugged“ po scenariju kojim je Rendal Volas (Randall Wallace) adaptirao knjigu Ajn Rand (Ayn Rand).
Pored članka možete videti sliku sa snimanja filma „The Changeling“, na kojoj se vidi Andželina Džoli s kratkom perikom, braon krznom i simpatičnim šeširićem, tako karakterističnim za modu s početka prošlog veka.
Premijera ovog filma zakazana je za novembar naredne godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.