U trendu

Animirani film „Koko“ na prvoj poziciji (video)

Na prvom mestu liste najgledanijih ove nedelje našao se animirani film „Koko“ („Coco“). Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput svog idola Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Dizni-Piksarov film „Koko“ stiže u bioskope 4. januara 2018. godine.

Na drugom mestu liste našao se prošlonedeljni pobednik – film „Liga pravde („Justice League“) koji se sa uspehom prikazuje i u domaćim bioskopima. Ovaj naučnofantastični film režirao je Zek Snajder, a sjajnu glumačku ekipu čine: Ben Aflek, Henri Kavil, Gal Gadot, Džejson Momoa, Ezra Miler, Rej Fišer, Kiran Hinds, Ejmi Adams, Vilem Dafo, Džesi Ajzenberg, Džeremi Ajrons, Dajana Lejn, Koni Nilsen i Dž. K. Simons.

Na trećem mestu liste našao se film „Čudo“ („Wonder“), koji se takođe sa uspehom prikazuje u domaćim bioskopima. Ovo je jedna topla priča inspirisana istoimenim bestselerom Njujork Tajmsa „Čudo“ u kojoj glavne uloge tumače Džulija Roberts, Džejkob Trembli i Oven Vilson.

Na četvrtom mestu liste našao se film „Tor – Ragnarok“ („Thor: Ragnarok“) Taike Vaititija (Taika Waititi). sa Krisom Hemsvortom (Chris Hemsworth) u naslovnoj ulozi. Na petom mestu liste našao se film „Stig’o ćale 2“ („Daddy’s Home 2“), koji se prikazuje i u domaćim bioskopima.

Na šestom mestu liste našao se film „Ubistvo u Orijent ekspresu“ („Murder on the Orient Express“), koji se prikazuje i u domaćim bioskopima. Glavne uloge u filmu tumače Kenet Brana (Kenneth Branagh), Penelopi Kruz (Penelope Cruz), Džoni Dep (Johnny Depp), Mišel Fajfer (Michelle Pfeiffer), Džudi Denč (Judi Dench).

Na sedmom mestu liste našao se animirani film „The Star“. Mali ali hrabar magarac i njegovi životinjski prijatelji postaju neočekivani heroji prvog Božića. Na osmom mestu liste našao se film „Opasne mame 2: Božić“ („A Bad Moms Christmas“), nastavak velikog bioskopskog hita „Opasne mame“, koji su napisali i režirali Džon Lukas (Jon Lucas) i Skot Mur (Scott Moore), odgovorni za kultnu komediju „Mamurluk“.

Na devetom mestu liste našao se drugi ovonedeljni debitant – film „Roman J. Israel, Esq.“ reditelja Dena Gilroja (Dan Gilroy) sa Denzelom Vošingtonom (Denzel Washington) i Kolinom Farelom (Colin Farrell) u glavnim ulogama, Roman Dž. Izrael je idealistički nastrojen advokat odbrane, nalazi se u burnoj seriji događaja koji dovode do krize i potrebe za ekstremnim akcijama. Na desetom mestu liste našao se prošlonedeljni debitant film „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri“ sa Fransis Mekdormand (Frances McDormand), Vudijem Harelsonom (Woody Harrelson) i Semom Rokvelom (Sam Rockwell). U ovoj mračnoj komičnoj drami, majka lično tera lokalne vlasti da reše ubistvo njene kćeri, kada ovi omanu u hvatanju krivca.

Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za treći vikend (17-19) novembra meseca:

„Koko“ („Coco“)
„Liga pravde („Justice League“)
„Čudo“ („Wonder“)
„Tor – Ragnarok“(„Thor: Ragnarok“)
„Stig’o ćale 2“ („Daddy’s Home 2“)
„Ubistvo u Orijent ekspresu“ („Murder on the Orient Express“)
„The Star“
„Opasne mame 2: Božić“ („A Bad Moms Christmas“)
„Roman J. Israel, Esq.“
„Three Billboards Outside Ebbing, Missouri“

Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.