Bekam zbog ćerkinih slika na stubu srama, evo i zašto (foto)

Slavni bračni par Dejvid i Viktorija Bekam u bližoj i daljoj prošlosti puno puta bili su kritikovani u javnosti i medijima zbog ponašanja kojem uče svoju decu a koje nema veze sa realnošću.

Glamurozni rođendani, preskupi pokloni, putovanja i kupovina krpica o kojem normalan svet ne može ni da sanja deo su njihovog uobičajenog repertoara slika na društvenim mrežama, što je i sada bio slučaj.

Bekamovi su rešili da obraduju svoju ćerkicu Harper tako što su je odveli direktno u britansku kraljevsku Bakingemsku palatu, gde se Harper družila sa princezom Južin, kćerkom princa Endrjua, vojvode od Jorka i Sare Ferguson, vojvotkinje od Jorka, i unukom kraljice Elizabete Druge.

https://www.instagram.com/p/BWW9nEqBe-U/?taken-by=davidbeckham&hl=en

Harper Bekam bila je obučena poput prave princeze ali nakon što se fotografisala ispred palate sa drugarima, a roditelji objavili fotografije, fanovi su raspalili sa kritikama.

Naime, ova palata nije otvorena za sve posetioce, a porodica Bekam očito da je imala tu privilegiju, što nije u skladu sa tradicijom.

U želji da spere ime svoje porodice sa tabloidnih naslova, Dejvid Bekam je užurbano objavio odgovor.

„Samo da se zna, nije nam otvorena kapija zbog Harperinog rođendana, već je ovo bila čajanka na koju smo mi i drugi gosti bili pozvani. Bili smo počastvovani što smo bili tamo“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.