U trendu

„Bila sam nevina do 21. godine, a onda mi je mama rekla da je vreme“ (foto)

Kad je mama shvatila da je u ozbiljnoj vezi s jednim dečkom, dala joj je do znanja da je vreme za nešto više
Glumica Kortni Koks, koju najviše pamtimo po ulozi Monike u kultnoj seriji „Prijatelji“, nevinost je čuvala do svoje 21 godine, a onda joj je majka rekla da je vreme da spava sa svojim dečkom

Gostujući u emisiji The Late Late Show Džejmsa Kordena, Koks je rekla kako je bila dosta „nazadna“ po pitanju seksa, jer mama nije baš pričala s njom o toj temi.

„Mama mi nije govorila o jednoj stvari o kojoj sam trebala nešto da znam. Ne bih to možda trebala sad da kažem, ali hoću. Bila sam devica do 21. godine“, otkrila je Koks Kordenu i dodala kako misli da može da bude ponosna na to.

Kad je mama shvatila da je u ozbiljnoj vezi s jednim dečkom, dala joj je do znanja da je vreme za nešto više.
„Sećam se da sam dugo izlazila s tipom, pa moja mama pomislila kako ću s njim biti neko vreme“, priseća se Koks kojoj je majka tada poslala donje rublje da pokuša da bude ženstvenija.

„Zvalo se Olga, i kunem se da je čipka bila široka oko desetak centimetara, a tu je još bio i pamučni deo. Ali bilo je puno bolje od onog koje sam do tada nosila, jer sam stvarno bila neupućena kad je prvi put došlo do toga“, priznala je Koks i dodala da je donje rublje koje joj je mama dala ipak bilo prilično moderno i atraktivno za ono vreme.

Danas 54-godišnja glumica je u vezi s muzičarem Džonijem Mekdaidom iz benda „Snow Patrol“. Počeli su da izlaze 2013. godine i bili su vereni, ali je ljubav pukla 2015. godine.

Prošlo je nekoliko meseci pre nego se ponovno rasplamsala, a iako danas imaju vezu na daljinu, jer ona živi u Los Anđelesu dok je on u Engleskoj, zvezda „Prijatelja“ tvrdi da stvari funkcionišu bolje nego ikad pre.

View this post on Instagram

Happy Valentine’s Day my ♥️ I love you J xx

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

(tportal.hr)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)