Bilo nam je prelepo: Ova naša glumica je bila u braku sa 32 godine starijim kolegom

Neda Arnerić je već 35 godina u skladnom braku sa Miloradom Mešterovićem. Ona iza sebe ima dva braka, sa Dejanom Karaklajićem sa kojim je snimila hit komediju „Ljubavni život Budimira Trajkovića“, ali i sa legendarnim glumcem Radetom Markovićem koji je bio 32 godine razlike.

– Ah, Rade Marković je i te kako značajan za mene. S njim sam proživela tri divne godine. Sada se začudim koliko je bio stariji od mene, ali među nama je fenomenalno uklapalo. Nisam shvatala zbog čega se svi zgražavaju i hvataju za glavu zbog nas dvoje, na čelu sa mojom mamom. Možete da zamislite – rekla je Neda Arnerić, a o razlici u godinama je objasnila.

– Čak 32 godine je ogromna razlika koju ja nisam osećala. S njim sam naučila da volim ozbiljnu muziku, da čitam pametne pisce, pripremam ulogu za pozorište. Naučila sam da skijam, da igram tenis, šetali smo po planinama, zavolela sam prirodu…Bilo nam je prelepo. I sve dok je Rade bio živ, kada god bismo se sreli, s nostalgijom smo se prisećali tih naših godina. On je imao veliku ulogu u mom životu – ispričala je Neda Arnerić, a prenosi Blic.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.