U trendu

Bredova izjava ljubavi na dodeli Oskra nikoga nije ostavila ravnodušnim (video)

Jedan od najpoznatijih američkih glumaca, 56-godišnji Bred Pit, na sinoćnjoj dodeli nagrade Američke filmske akademije, dobio je svog prvog Oskara i to za najboljeg sporednog glumca u filmu ‘Bilo jednom u Holivudu’.

Koliko ga je dirnulo ovo priznanje svedoči i emotivan govor kojim se glumac zahvalio dragim ljudima kojima je, između ostalog, i posvetio svog prvog Oskara.

– Ovo je neverovatno. Ovo je velika čast. Gospodine Tarantino, vi ste posebni, vi ste veliki, bez vas industrija ne bi bila ista. Leo, hvala na koktelima. Ostalim članovima tima takođe želim reći veliko hvala. Sećam se kad su me roditelji vozili u bioskop, kad sam se doselio ovde. Zaista je bilo jednom davno u Holivudu’, rekao je 56-godišnjak držeći statuu u ruci, a onda se zahvalio svojoj deci:

– Ovo je za vas, vi bojite svaki moj trenutak i obožavam vas.

Emotivni govor gromoglasnim aplauzom podržale su brojne kolege iz publike, međutim, među njima nije bila Bredova bivša supruga, glumica Dženifer Eniston, za koju su mnogi smatrali da će mu doći kao pratnja na ovogodišnju dodelu Oskara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar