U trendu

Bukti svađa dvojice glumaca: Rurk oštro izvređao De Nira (foto)

Iako se u Holivudu zna da dva glumca nisu u najboljim odnosima, verbalni napad Mikija Rurkija (67) na kolegu Roberta De Nira (76) mnoge je iznenadio, a zvezda filma „9 i po nedelja“ nije birao reči.

– Slušaj me, ‘gospodine opasni’ u filmovima, ti si prva osoba koja me ikad nazvala lažljivcem i bilo je to u novinama. Kunem ti se svojom porodicom i psima da ću te osramotiti sledeći put kad te sretnem – napisao je Rurk De Niru i šokirao pretnjama svoje brojne pratioce.

Navodno je povod rasplamsavanju davnog sukoba prošlogodišnji Skorsezeov film ‘Irac’, u kojem je igrao De Niro, a Rurk nije, jer je, kako tvrdi, saznao da je protiv njegove uloge lobirao upravo De Niro, navodno odbivši da snima ako ulogu dobije i kolega sa kojim je u svađi.

Poslednji put njih dvojica sarađivali su 1987. na filmu ‘Angel Heart’, otkada i datiraju nesuglasice. Rurk je De Nira nazvao ‘je*enim plačljivcem’ i poslao mu upozorenje, a De Niro se zasad nije oglasio. Mnogi su u komentarima Mikiju zamerili ovakvu komunikaciju, okarakterisavši je detinjastim ispadom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar