Definitivano kraj: Emina Jahović potvrdila da se razvodi (foto)

Emina Jahović putem društvenih mreža priznala je da se, nakon 14 godina zajedničkog života, a 10 godina braka, razvodi od Mustafe Sandala.

Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena – i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo. Zato želim da od mene saznate i ovo – nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se razidjemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Yamanu i Yavuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene. Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagadjanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja. Voli vas vaša Emina. 🙏🏻 #eminajahovic #eminasandal

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Nakon nekoliko nedelja nagađanja, 36-godišnja pevačica je, želeći da izbegne medijske spekulacije, na Instagramu objavila fotografiju sa Mustafom i u tekstu potvrdila istinu o razvodu.

– Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena – i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo.

Zato želim da od mene saznate i ovo – nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila  – napisala je između ostalog Emina pored fotografije.

Jahovićeva je vezu sa turskim pevačem započela 2004. godine, a par se venčao 13. januara 2008. godine u Istanbulu. Imaju dva sina, devetogodišnjeg Jamana i šestogodišnjeg Javuza.

3 komentara
  1. Anonimni

    Sjasi murta,da uzjase Jovo , opet na novo.

  2. Anonimni

    Pink pevaljka iz Sandzaka, pa kad joj malo poodrasla deca dosla da se igra estrade bez muza u Srbiji a to znas kako ide….

  3. Anonimni

    E, izgoreo sam, dok ovo nisam saznao… A ko je ova?

Napišite komentar