U trendu

Definitivano kraj: Emina Jahović potvrdila da se razvodi (foto)

Emina Jahović putem društvenih mreža priznala je da se, nakon 14 godina zajedničkog života, a 10 godina braka, razvodi od Mustafe Sandala.

https://www.instagram.com/p/BfNzASMH_HC/?utm_source=ig_embed

Nakon nekoliko nedelja nagađanja, 36-godišnja pevačica je, želeći da izbegne medijske spekulacije, na Instagramu objavila fotografiju sa Mustafom i u tekstu potvrdila istinu o razvodu.

– Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena – i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo.

Zato želim da od mene saznate i ovo – nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila  – napisala je između ostalog Emina pored fotografije.

Jahovićeva je vezu sa turskim pevačem započela 2004. godine, a par se venčao 13. januara 2008. godine u Istanbulu. Imaju dva sina, devetogodišnjeg Jamana i šestogodišnjeg Javuza.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.