U trendu

Demi Mur otkrila šokantne seksi pikanterije iz braka sa Eštonom Kučerom

Glumica Demi Mur (57) je sa kolegom Eštonom Kučerom (42) bila u braku od 2005. do 2013. godine. Nakon razvoda on je otišao na planinu kako bi se izborio sa emotivnom dramom.

Navodno je nedelju dana bio udaljen od svih, ali je glumica napomenula da je ona morala da se bori sa posledica njegovog ponašanja u braku.

Demi nije skrivala da ju je muž varao ali je i otkrila da ju je bivši muž nagovarao na seks utroje, na šta je pristajala iako to nije istinski želela. „Htela sam da mu pokažem koliko zabavna i odlična mogu da budem, ali znam da je to bila greška“.

Još jedna pikanterija iz njihovog intimnog života je da je Ešton od nje tražio da urinira po njemu. „Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još imam traume zbog našeg odnosa“, rekla je nedavno Demi.

Glumica iza sebe ima brakove sa Brusom Vilisom sa kojim ima tri ćerke i Fredijem Murom. Ešton je oženjen Milom Kunis sa kojom je dobio ćerku i sina. Pisalo se da je Demi sada u vezi sa stilistkinjom Mašom Mandžukom koja je poreklom iz Beograda i sa kojom je navodno usvojila devojčicu, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.