DiKaprio će glumiti u Tarantinovom novom filmu, u kom Bred Pit ne želi da glumi

Leonardo DiKaprio će glumiti u novom filmu Kventina Tarantina čiju pozadinu čine događaji povezani s ubistvima članova vođe komune „Family“ Čarlsa Mensona, ali neće glumiti nedavno preminulog zločinca, piše Deadline.

DiKapriova nova uloga u Tarantinovom filmu prva je nakon osvajanja Oskara za najboljeg glavnog glumca u filmu „The Revenant“. Ranije su slavni reditelj i poznati glumac sarađivali 2012. na filmu „Django Unchained“.

DiKaprio će u novom filmu glumiti jednog ostarelog glumca, dok će njegova koleginica iz filma „Vuk sa Wall Streeta“ Margo Robi glumiti ubijenu glumicu Šeron Tejt, tada trudnu suprugu reditelja Romana Polanskog.

Trenutno se vode pregovori o tomu hoće li se DiKapriju u filmu pridružiti i Tom Cruz, a prethodni pregovori sa Bredom Pitom navodno nisu bili uspešni. Po pisanju Varietyja Tarantino je i slavnom Alu Paćinu ponudio ulogu u filmu koju je sam reditelj pisao specijalno za glumca. Potvrđeno je da će jedan od producenata biti Dejvid Hejman, producent filmova o Hariju Poteru.

Reč je o devetom Tarantinovom filmu. Snimanje će započeti na leto 2018. godine u Los Anđelesu, a film bi premijerno trebalo da bude prikazan na pedesetu godišnjicu ubistva Šeron Tejt i njenih četvoro prijatelja. Ubistvo se dogodilo 9. avgusta 1969. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.