U trendu

Donatelina jeziva transformacija: Od lepotice do voštane lutke (foto, video)

Mnogi za transformaciju Donatele Versaće u poslednje dve decenije kažu da je jeziva i svima je prva asocijacija na modnu ikonu platinasta kosa, jaka šminka oko očiju i zategnuto, skoro plastično lice. Međutim, tek retki je se sećaju iz mlađih dana.

Ipak, slavna modna dizajnerka, čini se, da ne želi sakrije brojne operacije koje je imala i sama je pokazala kako je izgledala davne 1993. godine.

Donatela je objavila fotografiju sa svojim pokojnim bratom Đanijem, koja je nastala, kako je napisala, na Met gala večeri u Njujorku, a u opisu je dodala da nije smela da išta predloži i da je Đani od glave do pete sredio sestru za to veče – od šminke i frizure do kožne haljine sa trakama preko grudi.

Poznato je da je Donatela bila Đanijeva muza i da je za njega ona bila oličenje svršene žene.

Međutim ono što se može primetiti je da njen sadašnji izgled jedva i da ima dodirnih tačaka sa okruglastim licem plavokose dizajnerke koju smo upoznali osamdesetih.

U četrdesetim, Donatela je izgledala mlađe, imala je prirodno pune usne i tek poneku boru. Njena transformacija krenula je početkom dvehiljaditih.

– Ne verujem da je moguće ostariti prirodno. Ne verujem u prirodnu lepotu kod žene – izjavila je kreatorka u jednom intervjuu 2005.

Ipak, ni tad niko nije mogao da nasluti u šta će se pretvoriti.

Donatela Versaće je 2. maja napunila 65 godina, ali čini se da je godine odavno prestala da broji i da plastičnim operacijama, botoksom i filerima želi da zaustavi starenje, mada je to njenom licu donelo više štete nego koristi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.