U trendu

„Dva pandura“ među najgledanijim filmovima

Na devetom i desetom mestu top-liste najgledanijih filmova u Americi prošle nedelje našla su se dva filma s ocenom "R" – "Dva pandura" ("Cop Out") i "The Crazies", respektivno.
Komediju "Dva pandura" režirao je Kevin Smit (Kevin Smith), a glavne uloge tumače Brus Vilis (Bruce Willis), Trejsi Morgan (Tracy Morgan), Kevin Polak (Kevin Pollak), Adam Brodi (Adam Brody), Mišel Traktenberg (Michelle Trachtenburg), Rašida Džouns (Rashida Jones), Šon Vilijam Skot (Seann William Scott) i Džejson Li (Jason Lee).
Dva pandura, dugogodišnji partneri u njujorškoj policiji, na urnebesan i neverovatan način se bore da stanu na put kriminalu. Brus Vilis igra Džimija, detektiva veterana, koji namerava da unovči retku kolekcionarsku bejzbol karticu, jer je to jedini način da plati venčanje svoje ćerke Ave (Traktenberg). Međutim, kartica bude ukradena i Džimi uz pomoć Pola, svog partnera u borbi "protiv zločina", očajnički pokušava da je pronađe. Polu (Trejsi Morgan) je jedina preokupacija u životu navodno neverstvo njegove žene koje dostiže vrhunac i potpuno ga onemogućava da misli na bilo šta drugo, a pogotovo na njihovu potragu, ali i istragu narko-bosa koja je u toku. Kako to obično biva, sve kreće naopako i u potrazi ih sputava nemilosrdni gangster.
U horor filmu "The Crazies" reditelja Breka Ajznera (Breck Eisner) glavne uloge tumače Timoti Olifant (Timothy Olyphant) i Radža Mičel (Radha Mitchell). Stanovnici malog grada u Ajovi masovno razvijaju simptome ludila nakon kojih ubrzo sledi i smrt, što se povezuje s misterioznim otrovom koji je zagadio njihove zalihe vode.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.