U trendu

Džoni Dep će zameniti Hita Ledžera

Reditelj Teri Gilijam (Terry Gilliam), nekoliko dana nakon prerane smrti Hita Ledžera (Heath Ledger), razmišlja o spasavanju projekta koji je stao zbog tragedije. Ledžer je preminuo usred snimanja Gilijamovog novog filma „The Imaginarium of Doctor Parnassus“, a izvori iz filmske ekipe tvrde kako je zamena, to jest dopuna, već nađena – u projekat uskače Džoni Dep (Johnny Depp).
Ukoliko pristane, jedna od najvećih holivudskih zvezda neće snimati film iz početka, već će nastaviti da snima nedovršene scene, zbog čega se već rade prepravke u scenariju. „U filmu postoji scena u kojoj Hit pada kroz čarobno ogledalo. Reditelj razmišlja o tome da se upravo u tom trenutku lik promeni. Tu upada Dep“, rekao je novinarima izvor sa snimanja.
„Reč je o fantaziji pa bi Hitov lik mogao da promeni izgled bez većih problema i intervencija u scenariju“, kaže izvor i dodaje kako Džoni Dep još nije potvrdio da će učestvovati u projektu; međutim, svi se nadaju da će na kraju pristati – prvenstveno zbog prijateljstva s preminulim glumcem, a onda i zbog činjenice da je reč o vrlo zanimljivom filmskom ostvarenju koje „pristaje Depovom imidžu“.
Do kraja snimanja filma ostalo je samo šest nedelja, a reditelj je Depu već uputio službeni poziv. Ukoliko budu uspeli da projekat dovedu do kraja, producenti će uz promociju filma organizovati i „Tribute to Heath Ledger“, podsetnik na najveća dostignuća hvaljenog i tragično preminulog glumca.
Film „The Imaginarium of Doctor Parnassus“ očekuje se u bioskopima 2009. godine. U ulozi doktora Parnasa publika će imati prilike da gleda Kristofera Plamera (Christopher Plummer).
Svetski mediji poslednjih dana spekulišu o tome da je Hit Ledžer ipak umro prirodnom smrću.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.