U trendu

Estetski hirurzi objasnili šta se dogodilo s licem Toma Kruza

Glumac Tom Kruz zabrinuo je obožavaoce pojavljivanjem na utakmici u San Francisku. Korisnici Tvitera komentarisali su novi izgled slavnog glumca, tvrdeći da mu je lice natečeno i pitali se šta se dogodilo 59-godišnjoj zvezdi. O njegovom izgledu sad su se oglasili stručnjaci.

https://twitter.com/ScruggsDaggard/status/1448599694024790017

Estetska hirurg Nila Raja, čiji su pacijenti većinom slavni i bogati, tvrdi da je Tom preterao s estetskim tretmanima.

„Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica“, rekla je doktorka za Dejli Mejl.

S njom se složio i hirurg Ros Peri, koji je naglasio da je promena Tomovog izgleda rezultat kombinacije viška kilograma i učestalih odlazaka na estetske tretmane.

„Tom na svojim poslednjim fotografijama izgleda značajno drugačije, prema mojem mišljenju, to je zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali naduveno. Zapravo se čini kao da su mu oči mnogo manje i izgleda kao veverica. Takođe se vidi da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je ten gladak i, s obzirom na njegove godine, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora“, izjavio je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.