U trendu

Film „Mačeta“ u vrhu liste

Na drugom mestu liste (nakon korekcija od ponedeljka) našlo se novo ostvarenje reditelja Roberta Rodrigeza (Robert Rodriguez) – "Mačeta" ("Machete"). Glumačku postavu predvodi Deni Trejo (Danny Trejo), a pored njega u filmu igraju Džesika Alba (Jessica Alba), Robert de Niro (Robert De Niro), Mišel Rodrigez (Michelle Rodriguez), Lindzi Lohan (Lindsay Lohan), Stiven Sigal (Steven Seagal), Don Džonson (Don Johnson) i drugi.
Pošto je preživeo okršaj s meksičkim narko-dilerom Torezom, bivši federalac Mačeta pobegao je u Teksas da se zaleči i zaboravi tragičnu prošlost, ali će se naći u lancu korupcije i prevare u kome je izvršen atentat na senatora, a on je optužen za to. Želeći da skine ljagu sa svog imena, Mačeta kreće u osvetu izazivajući seriju metaka, krvi i slomljenih srca, a njegov zadatak ga neminovno vodi nazad ka Torezu u epskoj borbi osvete i iskupljenja.
Domaća premijera ovog filma zakazana je za 15. septembar.
Na trećem mestu liste našao se film "Takers" reditelja Džona Lesenhopa (John Luessenhop). Film donosi priču o grupi pljačkaša banke čiji plan da ukradu 20 miliona dolara pokušava da osujeti uporni detektiv. Uloge su poverene Metu Dilonu (Matt Dillon), Idrisu Elbi (Idris Elba), Majklu Iliju (Michael Ealy), Hajdenu Kristensenu (Hayden Christensen), Polu Vokeru (Paul Walker), Stivu Harisu (Steve Harris), Džeju Hernandezu (Jay Hernandez), Zoi Saldana (Zoe Saldana), Krisu Braunu (Chris Brown), Džonatanu Šiču (Johnathon Schaech) i reperu Ti Aju (T.I.).
Na četvrtom mestu je film "The Last Exorcism" Danijela Stama (Daniel Stamm). Na poslednje isterivanje đavola prečasni Markus poziva filmsku ekipu da snimi uobičajni obred koji on izvodi. Međutim, sve te godine iskustva nisu ga pripremile za ono što će se desiti.
Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.