Fotošop katastrofa o kojoj bruji ceo svet: Opra ima tri ruke, a Riz tri noge (foto)

Riz Viterspun je od svojih fanova zatražila da je prihvate onakvu kakva je – i napravila šalu na najnoviju naslovnu stranu časopisa Veniti Fer (Vanity Fair), na kojoj izgleda kao da ima tri noge.

Glumica je jedna od 12 zvezda koje su se našle na naslovnici tradicionalnog Holivudskog izdanja prestižnog magazina, a autorka fotografija je čuvena Eni Lebovic.

– Pa, pretpostavljam da sada svi znaju da imam tri noge. Nadam se da ćete me i dalje prihvatiti takvu kakva sam – napisala je Viterspunova na Tviteru

Pored ovog očiglednog previda, dogodio se još jedan. Naime, na jednoj od fotografija ‘iza kamere’, jasno se vidi kako Opra Vinfri ima čak tri ruke – dve koje drži na haljini, i jednu koju je obavila oko struka junakinje serije Nevine laži.

I slavna voditeljka je na Tviteru prokomentarosala ovo neprofesionalno editovanje fotografija, odgovorivši na tvit Viterspunove: – Ja prihvatam tvoju treću nogu, ako ti prihvatiš moju treću ruku -.

Na kraju se oglasio i sam Veniti Fer, koji je objasnio da je ‘Rizina treća noga zapravo materijal sa njene haljine’, a Opra, po njihovim rečima, ne bi bila ono što jeste da nema tri ruke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.