Glumica otvoreno: Evo zašto je razvod zaista grozan

Glumica Hilari Daf ne boji se da priča o svojoj intimi. Tako je nedavno skroz otvoreno progovorila o situaciji u kojoj živi kao razvedena žena i majka, a njen bivši i otac njihovog sina Majk Komri i dalje je sastavni deo njihovog života.

„To stvarno nekad zna da bude čist haos.“, osvrnula se Hilari dok je pričala o usponima, padovima i pokušajima da ostane u dobrim odnosima sa bivšim. Barem u početku jer su ipak uspeli da pronađu rešenje da svi budu srećni.

Hilari i Majk, bivši hokejaš, venčali su se 2010. godine, a 2012. dobili sina Luku. Par je 2014. godine objavio razvod, nakon što je Hilari Majka izbacila iz kuće zbog njegovog burnog vikenda.

View this post on Instagram

What is it ma

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Izgleda da se Majk ne smiruje uopšte, jer je zbog svog razvratnog života u početku ostao bez starateljstva nad detetom, a početkom ove godine osumnjičen je čak i za silovanje. Jedna ga je žena optužila za prisilan seks u troje, u njegovom stanu, ali on te optužbe odbacuje.

Sve u svemu – Hilari tačno zna kako je živeti životom razvedene majke.

„Moje drugarice misle kako je meni predivno. Uvek se možeš opustiti i malo odmoriti od deteta kada je on kod tate! Kada mi tako nešto kažu…. Ali ne shvataju koliko je to nekad baš teško.“, ispričala je za Redbook.

Da – bilo je dana kada me Luka stvarno izmori, kada sam po nekoliko nedelja bila sama s njim, dok je Majk bio na putu i kada sam jedva dočekala da ga malo preuzme, ali – s godinama je i to nekako ipak došlo u normalu. Samo zato što se oboje trudimo da zadržimo čvrstu vezu među nama. A to baš i nije lak posao. To zahteva puno truda i strpljenja ne samo da se vi kao dve jedinke koje više ne mogu zajedno, dogovarate kako ćete živeti svaki, kako ćete funkcionisati jedan bez druga, a opet zajedno da dete nikada ne bude ni zapostavljeno ni povređeno.

View this post on Instagram

Come right on. I made this… 💔

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

To je jako teško i kada se slažete, a posebno ovako kada stvari više nisu jednostavne kao pre. I to je tek deo problema koji smo nekako ipak uspeli da dovedemo u red, zbog Luke, ali ta za nas velika stvar nije ono što muči Luku. On je dete, njega brinu male, nama često beznačajne stvari – ako mu nisam spakovala njegovu omiljenu majicu ili je neka igračka ostala kod tate. Treba stalno da mislite da dete ima sve što treba, ne na jednom već na dva mesta. Uostalom, kada ga nema toliko mi nedostaje pa još više cenim trenutke kada je sa mnom.

Par je u međuvremenu dobio zajedničko starateljstvo nad sinom i žive relativno blizu jedan drugog, tako da odnos između njih danas funkcioniše mnogo bolje. Žive blizu, zajednički se dogovaraju oko svega što se tiče Luke, finansijski planiraju zajedno, tako da – uprkos tome što njihov brak nije opstao, usjeli su da pronađu način da budu porodica, iako žive odvojeno.

Ljubavi prema našem detetu nikada nam nije nedostajalo, a znamo koliko je važno pokazivati dobre primere ponašanja jer deca su takve sunđeri, upijaju sve. Zato moramo da mu budemo primer da roditelji mogu da budu srećni iako nisu zajedno.

Svejedno smo mi porodica i tim. I to tako, bez obzira na sve, mora da izgleda ako ste razvedeni. Zbog vašeg deteta, zaključuje Hilari.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.