Glumicu napali zbog botoksa, ona odbrusila svima: Sram vas bilo (foto)

Glumica Ešli Džad iznenadila je sve kada se juče pojavila u javnosti da podrži Elizabet Voren, kandidatkinju demokrata za američku predsednicu. Lice 51-godišnje glumice bilo je vodno otečeno i zategnuto, drugačije nego inače, i svi su odmah primetili da je nešto radila na sebi. 

Ono što je govorila palo je u drugi plan jer je publika gledala u njeno naduto lice.

– Koliko operacija si uradila? Čuo sam za plastične operacije, ali one kojima se postiže izgled napumpane gume su novost za mene – ismevali su je na društvenim mrežama. I sama Ešli je čitala te komentare, a kad joj je ‘prekipelo’ oštro je reagovala na njih.

Na Fejsbuku je napisala da redovno prima injekcije botoksa, ali ne zbog izgleda nego zbog migrene. Klinika Mayo ističe da je američka Uprava za hranu i lekove odobrila botoks kao lek za hronične migrene.

– Da li sam ubrizgavala botoks? To je standardni tretman bolesti koju imam. Moje osiguranje plaća 31 injekciju svakih 12 nedelja. Neki prijatelji predložili su da ne objavljujem ovu medicinsku činjenicu jer se može upotrebiti protiv mene, ali mislim da moram biti iskrena. Sramota treba da bude one koji izvrću moje reči – rekla je zvezda filma „Poljubi devojke“-

Dodala je da je poslednja migrena koju je doživela trajala četiri i po meseca kao i da se zbog toga ugojila.

– Ono što znam je da su me mizoginisti na Tviteru ubijali upoređujući novu mene s onom idealizovanom pre gojenja. Moje konvencionalno mršavo, atletsko, lepo telo i mršavije lice samo su jedna strana istog patrijarhalnog novčića – kaže glumica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.